Velká Ida 5.7.-6.7.2014

26.08.2014 17:22

Dne 4.7.2014 jsme se vydali s naší kamarádkou a chovatelkou Evou Humpolcovou již po 3 na dvoudenní výstavu do východního Slovenska do Velké Idy.cesta byla opět dlouhá a nekončíci.Když jsme ve 21 hod dorazili konečně na naše oblíbené ubytování,které se nacházelo v Podkrušnohorském Podhradie,padly jsme únavou do postele.

Ráno kolem 10h jsme se vydali směr výstava.Na místo určení jsme dojely s předstihem a tak nezbývalo než čekat.Marley se představil v mezitřídě a od pana rozhodčího J.Jursy Csc. si odnesl krásný posudek a hodnocení V1,CAC a BOB.V závěrečných soutěžích jsme si vyběhali BIG3.

Naší chovatelku Evu Humpolcovou jsem ještě přemluvila,aby nahlásila chovatelskou skupinu,neb na výstavě se sjelo celkem 5 jejich odchovánků.A jaké bylo naše překvapení,když jsme si vyběhali ještě BIS chovateská skupina.

 

Druhý  den,jsme opět dojely na místo určení o něco dříve,výstavní den se přímo odehrával v parném dni,takže jsme se po dobu čekání ukryli v lese a čekali až příjde řada na VOK.Marley se opět představil v mezitřídě a od paní rozhodčí M.Musial si odnesl hodnocení V1,CAC,CACIB a BOB.

 

Po dlouhém dni,jsme pak usedly do auta a vyrazili směr Česká republika.Nebudu dále popisovat,jak probíhala vesta,ale opět byla velmi dlouhá a hlavně únavná.Výstavní víkend se vydařil na 1*.Už se těšíme na další ročník....